Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

HomeZakelijkWaarom design en branding hand in hand gaan
spot_imgspot_img

Waarom design en branding hand in hand gaan

Afgelopen oktober was de laatste editie van de Dutch Design Week en het was een daverend succes. Zo veel design-lovers en professionals bij een was echt fantastisch weer te zien. Zo veel innovatie ook weer op één plek verspreid over Eindhoven was echt weer een reminder aan hoe het voor de crisistijd was en juist hoe zeer de technologie in design en branding niet heeft stilgestaan al deze tijd! Ook de stad Eindhoven was weer compleet aan het floreren en je merkte aan zowel de inwoners als de bezoekers dat het echt een geweldige sfeer creëerde. Wat design wel niet met een mens doet he?

Design bureaus in Eindhoven

Zoals jou waarschijnlijk al bekend is, krioelt het van de architectenpraktijken en design bureaus in Eindhoven. Er is zo veel gaafs te vinden, vooral met zowel de Design Acadamy als de TU Eindhoven om de hoek dus stroomt het vol met gewilde studenten en internationale professionals. Een branding bureau is daarbij ook van belang, want hoe krijg je jouw geweldige innovatie aan de wereld toonbaar? En hoe krijg je het voor elkaar dat het ook aanslaat? Dat is weer een totaal ander vakgebied en geweldig interessant hoe design en branding altijd door één deur gaan. Ook dat was weer duidelijk zichtbaar op de DDW dit jaar. Zo veel nieuws komt elk jaar uit, dat jouw branding compleet on-point moet zijn, wil je duidelijk opvallen en vooral bij de juiste doelgroep van jouw product. Daar is een branding bureau precies goed voor en zorgen ervoor dat jouw ontdekking zowel online als offline bij de juiste mensen terecht komt.

Digital branding

Niet alleen in de tijd van de afgelopen crisis, maar al decennia is de digitale wereld ontzettend belangrijk geworden. In een noodgang heeft het de wereld veroverd en is dit dus ook niet alleen onderdeel geworden van branding, maar van het hele product en hoe het gebruikt wordt. Of je nou een bedrijf aan het opstarten bent en daar een app voor nodig hebt, of dat je een offline product hebt dat snel vele mensen moet bereiken: een digital agency Eindhoven kan je daar zo mee helpen. Het gaat snel, je bent door vakmensen geholpen en je hebt zo een kickstart met je start-up en team te pakken.

spot_imgspot_img

Related Articles

Latest Posts