Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

Home Vrije Tijd Op zoek naar een origineel kraamcadeau?

Op zoek naar een origineel kraamcadeau?

Zie je door de babystorm aan geboortes het ideale cadeau even niet meer voor je? Vliegen de geboortekaartjes je om de oren? Zoals al werd verwacht is er, nu de pandemie enigszins is gaan liggen, een heuse geboortegolf ontstaan. Best lastig om dan steeds met een leuk, passend cadeau op de proppen te komen. Hieronder volgen een aantal tips om toch origineel voor de dag te komen.

Niet alleen voor op het toilet

Tegeltjeswijsheid: iedereen heeft er natuurlijk wel eens van gehoord of gezien bij opa of oma aan de muur op de wc. Hoe oubollig het ook kan klinken, het kan ontzettend leuk zijn om wijsheden, spreuken, one-liners of andere leuke teksten op tegeltjes te plaatsen en deze ergens in je huis op te hangen.

Oorspronkelijk waren tegeltjeswijsheden vaak enigszins cliché in de vorm van een lerende of moraliserende uitspraak, spreekwoord of gezegde (denk hierbij aan de tegeltjes bij je grootouders aan de muur), maar tegenwoordig kan alles op tegeltjes gedrukt worden. Ideaal als kraamcadeau dus!

Je kunt een tegeltje personaliseren met jouw eigen wijsheden en helemaal naar eigen smaak maken. Naast teksten kun je ook nog eens foto’s op de tegeltjes laten drukken om de tegels nog persoonlijker te maken. Eventueel nog met een mooie foto of tekst erbij.

Past het er wel door?

Nog een hele leuke, originele manier om bijvoorbeeld een kraamcadeau te versturen, is via de post, gewoon door de brievenbus. Wanneer er net een kindje geboren is, wil je natuurlijk graag een leuk cadeautje opsturen naar de kersverse mama en papa. Spulletjes voor een baby komen namelijk altijd van pas. De kraamperiode is natuurlijk wel een enorm drukke tijd, waardoor bezoekjes niet altijd goed uitkomen en het niet fijn is als de deurbel de hele tijd gaat. Daarom is een brievenbus cadeau perfect! Je kunt kiezen uit een compleet kraampakket, een mooie hydrofiele doek met de naam erop geborduurd, een invulboek een slabbetje met de naam van het kindje erop. Er is dus keuze genoeg.

Verder wordt zo’n brievenbus cadeau vaak mooi ingepakt en kan je er nog een leuk kaartje bij doen om het zo helemaal persoonlijk te maken.

Het is de gedachte die telt

Oftewel; het gaat om de emotie die erachter zit als jij een cadeau aan iemand anders geeft. Het hoeft niet groot of duur te zijn. Soms komt het net op het juiste moment als iemand het nodig heeft, of met de juiste tegeltjeswijsheid. Als je iemand iets moois geeft, in welke vorm dan ook, dan tover je een lach op het gezicht van die persoon. En dit vult jouw hart dan weer met blijdschap.

Related Articles

Jouw carrière achter het stuur beginnen met jongepier verkeersopleidingen

Altijd al gedroomd van een carrière achter het stuur? Dan is Jongepier verkeersopleidingen precies wat je zoekt! Jongepier is dé plek waar je terecht...

Ontdek de kunst van stucwerk in Rotterdam: Een unieke ervaring!

Rotterdam, een stad met een rijke en diverse architecturale geschiedenis, is de perfecte plek om de kunst van het stukwerk te ontdekken. Deze unieke...

De voordelen van een 085 nummer als virtueel telefoonnummer voor jouw bedrijf

Heb je ooit gehoord van een 085 nummer als virtueel telefoonnummer voor jouw bedrijf? Het is een geweldige manier om je bedrijf een professionelere...

Latest Posts