Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

HomeAlgemeenHoe kies je een cadeau voor een vrouw?
spot_imgspot_img

Hoe kies je een cadeau voor een vrouw?

Vrouwen zijn over het algemeen wat meer oplettend dan mannen. Waar mannen denken ‘Oh leuk, dit had ik nodig!’, denkt een vrouw ‘Wat zit hier achter? Vindt hij mij te dik?’. Negen van de tien keer bedoelt een man het niet zo, maar heeft hij gewoon een, in zijn ogen, leuk cadeautje voor je gekocht. Toch gaan we het proberen zo makkelijk mogelijk te maken voor jullie mannen in deze blog. 

Aandacht

Vrouwen vinden het fijn om te weten dat je aandacht hebt besteed aan dingen die ze leuk vinden. Je kunt iets praktisch en bewonderenswaardigs kiezen waar ze het al een tijdje over heeft, of je kunt iets kiezen waarvan ze zich misschien niet gerealiseerd heeft dat we het nodig had. Bijvoorbeeld een nieuwe black bananas hoodie dames, als je ziet dat ze een nieuwe nodig heeft. Die truien zijn er overigens ook als black bananas hoodie kids, dus zelfs voor de jonge vrouwelijke figuren zit je goed! Meestal, als vrouwen iets leuk vinden, praten ze er de hele tijd over. Als je genoeg tijd besteedt aan luisteren, zullen de dames in je leven waarschijnlijk dingen noemen die ze leuk vinden of die ze overwegen te kopen. Als je geluk hebt, kan ze in veel details treden over de dingen die ze wil. Als ze verlangend staart naar die zwarte handtas elke keer dat je er langs loopt in het warenhuis, zou het waarschijnlijk een geweldig cadeau zijn. Besteedt dus simpelweg aandacht aan haar gedrag en waar ze het over heeft. Dan zullen dingen veel makkelijker worden. 

Onverwachts

Soms doet niet het cadeautje zelf, maar het moment waarop je het cadeautje geeft er toe. Valentijnsdag, verjaardagen, jubilea en andere feestdagen zijn momenten waarop cadeau's worden verwacht. Als je echt indruk op haar wilt maken, geef haar dan iets op een gewone dag, gewoon omdat je aan haar denkt. Je hoeft geen nier te verkopen om dit te doen. Ze zal het waarschijnlijk geweldig vinden als je haar verrast met haar favoriete chocolade, wat bloemen haalt, of een lekker etentje kookt. Het gaat niet zozeer om de geldwaarde van het cadeau, maar om de manier waarop je je waardering laat blijken.

Boodschap

Als je een cadeau kiest dat te maken heeft met gewicht of lichaamsbeeld, wees dan voorzichtig, vrouwen kunnen dit verkeerd opvatten. Tenzij je vrouw duidelijk tegen je zegt: "Ik heb echt een lidmaatschap van een sportschool nodig." haal dat dan alsjeblieft niet voor haar. Je zou haar per ongeluk de boodschap kunnen sturen dat je vindt dat er iets mis is met haar uiterlijk.
 

spot_imgspot_img

Related Articles

Latest Posts