Een tragisch ongeluk in Den Bosch

Het is altijd eng om een groot ongeluk recht voor je te zien gebeuren. Dit overkwam mij afgelopen zomer. Dit was niet zomaar een ongeluk, maar een ongeluk dat niemand aan zag komen. Mijn beste vriendin Anna was onderdeel van dit ongeluk. Ik heb haar door dit proces heen geholpen om er weer bovenop te komen. Anna was er slecht aan toe.

Rotonde

Ik kwam terug van mijn hockeytraining. Anna en ik hockeyen bij dezelfde hockeyclub. Zij fietst graag naar de training, maar ik ga graag met de auto. Het regende die dag erg hard. Ze weigerde om met mij mee te rijden. Ik reed naar de rotonde waar ik links af zou slaan. Ik hoorde een flinke klap voor mij. Ik was even een paar seconde van mijn apropos. Ik zette mijn auto aan de kant om te helpen. Ik rende naar het ongeluk toe en zag ineens dat Anna daar lag. Ik schreeuwde ‘Anna, ben je oké?’ het duurde even voor ze reageerde. Ze had erg pijn aan haar hoofd. Het duurde even voor de hulpdiensten ter plekke kwamen. Ik hielp haar op de stabiele zijligging, totdat de hulpdiensten kwamen. De man achter het stuur was er goed vanaf gekomen. Hij heeft haar van haar sokken gereden. Ik wist toen nog niet precies wat er was gebeurd. Het regende pijpenstelen, dus ik legde mijn jas over Anna heen, zodat ze niet onderkoeld zou raken.

Erger dan verwacht

Uiteindelijk werd Anna geholpen door de ambulance broeder. Ik zag de man die haar aanreed naar de ambulance lopen. Ik liep naar hem toe en probeerde te achterhalen wat er was gebeurd. Hij stonk naar alcohol en toen wist ik al hoe laat het was. Hierdoor kwam letselschade advocaat Den Bosch aan te pas. Zij hebben ons hier goed doorheen geholpen en vooral Anna. Zij heeft een schadevergoeding ontvangen van de meneer in kwestie.

Een ongeluk kan je niet voorkomen. Het zit in een klein hoekje, vooral als je het niet kan voorkomen, omdat het vanuit de andere partij komt. De meneer achter het stuur had ongetwijfeld te veel gedronken en gelukkig is zijn rijbewijs afgepakt. Anna’s werkgever is meteen op de hoogte gebracht en ze heeft verlof gekregen. Het is nu tijd voor herstel en rust. Anna zal voorlopig niet komen hockeyen. Alle getuigen hebben hun contactgegevens opgeschreven, zodat de man achter het stuur geen schijn van kans maakt. Anna is redelijk goed hersteld. Let altijd goed op met oversteken, ook als je groen licht hebt.

Get in Touch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related Articles

Boeiend weekendje weg naar Valencia, de stad van de paella

Wil je er een weekendje tussenuit om je batterijen weer op te laden? Dan is een weekendje weg Valencia een sterke aanrader. De derde...

Tips voor goedkope zakelijke energie in 2021

Heb je dit jaar te veel betaald voor je contract omtrent energie zakelijk? En zou je willen dat dat bedrag iets lager zou liggen...

Ikea meubels opknappen met hout

Volgens mij hebben de meeste mensen wel een Ikea meubel in hun interieur staan. Of het nou oude gouden Billy boekenkast is of een...

Get in Touch

0FansLike
2,666VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Latest Posts