Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

Home Zakelijk Een tragisch ongeluk in Den Bosch

Een tragisch ongeluk in Den Bosch

Het is altijd eng om een groot ongeluk recht voor je te zien gebeuren. Dit overkwam mij afgelopen zomer. Dit was niet zomaar een ongeluk, maar een ongeluk dat niemand aan zag komen. Mijn beste vriendin Anna was onderdeel van dit ongeluk. Ik heb haar door dit proces heen geholpen om er weer bovenop te komen. Anna was er slecht aan toe.

Rotonde

Ik kwam terug van mijn hockeytraining. Anna en ik hockeyen bij dezelfde hockeyclub. Zij fietst graag naar de training, maar ik ga graag met de auto. Het regende die dag erg hard. Ze weigerde om met mij mee te rijden. Ik reed naar de rotonde waar ik links af zou slaan. Ik hoorde een flinke klap voor mij. Ik was even een paar seconde van mijn apropos. Ik zette mijn auto aan de kant om te helpen. Ik rende naar het ongeluk toe en zag ineens dat Anna daar lag. Ik schreeuwde ‘Anna, ben je oké?’ het duurde even voor ze reageerde. Ze had erg pijn aan haar hoofd. Het duurde even voor de hulpdiensten ter plekke kwamen. Ik hielp haar op de stabiele zijligging, totdat de hulpdiensten kwamen. De man achter het stuur was er goed vanaf gekomen. Hij heeft haar van haar sokken gereden. Ik wist toen nog niet precies wat er was gebeurd. Het regende pijpenstelen, dus ik legde mijn jas over Anna heen, zodat ze niet onderkoeld zou raken.

Erger dan verwacht

Uiteindelijk werd Anna geholpen door de ambulance broeder. Ik zag de man die haar aanreed naar de ambulance lopen. Ik liep naar hem toe en probeerde te achterhalen wat er was gebeurd. Hij stonk naar alcohol en toen wist ik al hoe laat het was. Hierdoor kwam letselschade advocaat Den Bosch aan te pas. Zij hebben ons hier goed doorheen geholpen en vooral Anna. Zij heeft een schadevergoeding ontvangen van de meneer in kwestie.

Een ongeluk kan je niet voorkomen. Het zit in een klein hoekje, vooral als je het niet kan voorkomen, omdat het vanuit de andere partij komt. De meneer achter het stuur had ongetwijfeld te veel gedronken en gelukkig is zijn rijbewijs afgepakt. Anna’s werkgever is meteen op de hoogte gebracht en ze heeft verlof gekregen. Het is nu tijd voor herstel en rust. Anna zal voorlopig niet komen hockeyen. Alle getuigen hebben hun contactgegevens opgeschreven, zodat de man achter het stuur geen schijn van kans maakt. Anna is redelijk goed hersteld. Let altijd goed op met oversteken, ook als je groen licht hebt.

Related Articles

Financieren motor

Het is een droom van velen: heerlijke lange motortochten rijden door Europa of simpelweg een stuk wendbaarder zijn in het verkeer waardoor je niet...

Ga je voor een nieuwe of een refurbished iPhone?

De meeste mensen zijn geneigd om elk jaar (of elke twee jaar) een nieuwe iPhone te kopen. De echte iPhone-liefhebber stapt nooit over naar...

Beter gevonden worden met de juiste strategie

Met een moordende concurrentie en klanten die steeds hogere eisen stellen aan zowel producten, prijzen als de service en mogelijkheden die je biedt, is...

Latest Posts