Een rolsteiger om het klussen dit voorjaar makkelijker te maken

Ik ben sinds het virus veranderd in een enorme klusser. Dat komt voornamelijk omdat ik heel veel thuis moet zijn, net zoals veel andere mensen waarschijnlijk. Dan moet je vanzelf dingen gaan verzinnen om jezelf mee te vermaken. Natuurlijk heeft iedereen in en rondom het huis genoeg te doen. Zelf heb ik ook altijd veel klusjes die ik nog af kan maken, maar veel van deze klusjes stel ik vaak uit. Dat komt omdat deze klusjes buiten zijn en ik wil liever niet op een ladder werken. Mijn schoonbroer vertelde laatst dat ik best een rolsteiger kan huren voor een korte periode. Een rolsteiger maakt het voor mij heel gemakkelijk om op een hoger niveau te werken. Letterlijk en figuurlijk. Daarom ga ik waarschijnlijk dit voorjaar een rolsteiger huren.

 

Wat heb ik tegen ladders?

Zelf heb ik geen hoogtevrees. Alleen heb ik over genoeg mensen gehoord die van hun ladder of dak afvallen en hun heup, been of nek breken. Dat komt vaak omdat deze mensen geen rolsteiger hadden maar vanaf een ladder werken. Zeker als het nat is buiten kunnen ladders glibberig zijn. Natuurlijk is een rolsteiger dan best een dure oplossing, maar het is het geld meer dan waard want je maakt jouw klus een stuk makkelijker en veiliger. Als je in het ziekenhuis ligt met een gebroken ‘weet-ik-veel-wat’ had je denk ik liever voor wat anders gekozen dan een ladder.

 

Is een rolsteiger niet heel onhandig?

Dit is wel een goed punt. Als je eenmaal een rolsteiger hebt is een steigeraanhanger handig om te hebben. Met een steigeraanhanger kan je gemakkelijk namelijk de stijger vervoeren. Een steigeraanhanger kan je tegelijkertijd met de rolsteiger huren. Je kan de steigeraanhanger dan ook direct gebruiken om je steiger met te vervoeren naar jouw huis. Nu hoef je alleen nog maar de steiger juist neer te zetten en dan kan het klussen beginnen. Als je bijvoorbeeld verf werk aan de buitenkant van je huis hebt, een aantal insectennesten die je moet weghalen of gewoon wat simpel onderhoud, kan je perfect een rolsteiger gebruiken. Je hebt hierop zo veel meer werkruimte, het is niet glibberig en een stuk veiliger. Het kost wat meer geld en je hebt waarschijnlijk een steigeraanhanger nodig om het te vervoeren, maar veiligheid gaat boven alles. Als je net zoals ik dit jaar ook een nieuwe hobby hebt gekregen kan ik het je van harte aanbevelen. Ik ga in ieder geval mijn geklus dit jaar, letterlijk, tot een hoger niveau brengen.

Get in Touch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related Articles

Boeiend weekendje weg naar Valencia, de stad van de paella

Wil je er een weekendje tussenuit om je batterijen weer op te laden? Dan is een weekendje weg Valencia een sterke aanrader. De derde...

Tips voor goedkope zakelijke energie in 2021

Heb je dit jaar te veel betaald voor je contract omtrent energie zakelijk? En zou je willen dat dat bedrag iets lager zou liggen...

Ikea meubels opknappen met hout

Volgens mij hebben de meeste mensen wel een Ikea meubel in hun interieur staan. Of het nou oude gouden Billy boekenkast is of een...

Get in Touch

0FansLike
2,666VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Latest Posts