Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

Home Zakelijk Waarom zou je geen motor verzekering nemen?

Waarom zou je geen motor verzekering nemen?

Waarom zou je geen motor verzekering nemen?

Een motor verzekering voelt voor mij als een vanzelfsprekend iets. Net zoals als het nemen van een auto verzekering na het aanschaffen van een auto. Het voelt als het handenwassen nadat je naar het toilet bent geweest. En ik weet dat sommige mensen dit niet doen en dat andere, die dit wel doen, dit niet goedkeuren. Zo werkt het volgens mij ook een beetje met een motor verzekering. Het is voor mij gewoon noodzakelijk. Of het nou een normale of een zakelijke motorverzekering is, we gaan de verzekering aan omdat we veel geven over onze motoren. Soms voelen ze haast aan als een extra kind, je wilt gewoon dat ‘het’ niets overkomt. Je hebt zoveel moeite en tijd gestoken in het uitkiezen van de perfecte motor dat de motor ook de beste motorverzekering verdient, toch? Sommige zullen het hier niet mee eens zijn, maar voor mij is het noodzakelijk. En dan een verzekering zonder poespas, maar gewoon een normale duidelijk Klaverblad motorverzekering. Zij adverteren er zelf namelijk ook mee dat een verzekering gewoon een simpele verzekering moet zijn.

Een zakelijke motorverzekering is minstens net zo belangrijk

Laat mij uitleggen waarom ik het belangrijk vind dat iedereen met een motor een motorverzekering aangaat. 9 van de 10 keer ben jij namelijk niet de persoon die de schade maakt, je hebt hier dus geen controle over. Toen ik 11 was brak ik de achterruitwisser van mijn moeders auto omdat ik wilde weten hoever dat ding naar achter kon. Kosten van dit soort dingen wil je toch voorkomen, ook bij je motor. Hetzelfde geld met een zakelijke motorverzekering, er kan altijd wat gebeuren. Net zoals bij de Klaverblad motorverzekering, je wilt gewoon zonder poespas onbezorgd de weg op gaan. En als er dan iets gebeurt dan is het niet erg, je bent toch goed verzekerd. Zeker als er een doelloos kind langs komt lopen je spiegel stukslaat terwijl hij onbezorgd aan het fietsen is.

Net zoals de Klaverblad motorverzekering: makkelijk en simpel

Het zal je niet verbazen als ik je vertel dat ik zelf een Klaverblad motorverzekering heb. Het sluit gewoon heel goed aan bij mijn idee achter een verzekering en wat het moet doen: ontzorgen. Als je ontzorgt de weg opgaat kan ik veel meer genieten van de plek waar ik ben. Voor de personen die aan het twijfelen zijn zeg ik: doe het gewoon. Ga in ieder geval even online kijken of er een motor verzekering is die bij jouw wensen aansluit. Want het gaat een keer gebeuren dat mijn zoontje straks over straat loopt en net als zijn vader roekeloos iemands voertuig sloopt. Dan kun je maar beter verzekerd zijn.

Related Articles

Financieren motor

Het is een droom van velen: heerlijke lange motortochten rijden door Europa of simpelweg een stuk wendbaarder zijn in het verkeer waardoor je niet...

Ga je voor een nieuwe of een refurbished iPhone?

De meeste mensen zijn geneigd om elk jaar (of elke twee jaar) een nieuwe iPhone te kopen. De echte iPhone-liefhebber stapt nooit over naar...

Beter gevonden worden met de juiste strategie

Met een moordende concurrentie en klanten die steeds hogere eisen stellen aan zowel producten, prijzen als de service en mogelijkheden die je biedt, is...

Latest Posts