Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

HomeZakelijkPromoot je bedrijf met drukwerk
spot_imgspot_img

Promoot je bedrijf met drukwerk

Het promoten en op de kaart zetten van je bedrijf kan je flink wat hoofdbrekers kosten. Hoe pak je dat aan? In onze huidige maatschappij heb je daarvoor talloze mogelijkheden. Veel mensen zweren bij promotie via social media. En met een juiste aanpak en de juiste content kan dat ook prima werken. Maar het is maar zelden dat een social media campagne een enorm doorslaand succes wordt. Mensen worden overvoerd door berichten op social media. De meesten scrollen er in hoog tempo doorheen en je moet echt geluk hebben dat iemand blijft hangen. Anderen pakken het heel anders aan: zij gaan voor drukwerk. Denk hierbij aan folders en visitekaartjes. Ook op deze manier laat je jezelf op een goede manier zien. Folders en visitekaartjes doorstaan de tand des tijds en worden nog veel gelezen. Diverse bedrijven specialiseren zich in drukwerk zoals bijvoorbeeld Drukbedrijf. Hier kun je folders drukken en visitekaartjes bestellen. Zo maak je de promotie van je bedrijf professioneel en verleen je het een luxe uitstraling. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Folders drukken

Een folder geeft een korte en duidelijke uitleg over het product wat je verkoopt. In een korte tekst, voorzien van wat duidelijke foto’s kun je precies uitleggen waarom jouw product onmisbaar is. Als klant van Drukbedrijf kun je de vorm van je folder helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen voor het soort papier, de vouwwijze en het uiteindelijke formaat. Dit lijken trouwens eenvoudige keuzes, maar dat zijn het niet. De vouwwijze bepaalt bijvoorbeeld wat een mogelijke klant als eerste te zien krijgt als hij de folder pakt. Je kan je voorstellen dat dit weer bepaalt of hij de folder verder leest of niet. Ook de keuze van het soort papier zegt iets. Mooi, glanzend papier geeft de indruk van luxe en degelijkheid. Dus dit zijn belangrijke zaken om over na te denken. Uiteraard kun je dit met een professionele drukker goed bespreken.

Visitekaartjes uitdelen

In de tijd van de moderne media waar we alles met de telefoon doen worden visitekaartjes nog steeds erg gewaardeerd. Het voorkomt gedoe met telefoons en je kunt er ook je website op laten zetten. Visitekaartjes kun je ook bij Drukbedrijf bestellen. Je kunt de kaartjes het logo van je bedrijf meegeven. Ook hier kun je weer kiezen uit talloze opties zoals de papiersoort en milieuvriendelijke kaartjes. Drukwerk kan je bedrijf een flinke boost geven. Dus wil je je eens verdiepen in deze mogelijkheid? Kijk eens bij Drukbedrijf.

spot_imgspot_img

Related Articles

Latest Posts