Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

Home Algemeen Makkelijke oplossingen die veel kunnen betekenen voor je bedrijf

Makkelijke oplossingen die veel kunnen betekenen voor je bedrijf

Je bedrijf is je kindje, je alles. Je wil er zo goed mogelijk voor zorgen en je wil het absoluut niet uit handen geven. Toch zul je, als je goed voor je bedrijf wil zorgen, allereerst goed voor jezelf moeten zorgen. Je moet fit zijn, voldoende slapen, gelukkig zijn en het leuk vinden wat je doet. Je moet dus best wat dingen regelen, maar als je dit tegelijkertijd doet met het runnen van een bedrijf, hoe doe je dat in hemelsnaam? Nou, dat is nog best lastig. Je hebt veel aan je hoofd en dat begrijpen wij. Gelukkig kun je van alles doen om je bedrijf runnen wat makkelijker te maken, zonder dat je je bedrijf uit handen hoeft te geven. Jij hebt tijd voor andere dingen binnen je bedrijf én je hebt tijd om voor jezelf te zorgen als je deze twee tips gaat implementeren. 

Cloud

Het eerste wat je zult moeten doen, is overstappen naar de hybride cloud. Een wolk die zowel een brandstof- als elektromotor heeft? Huh? Nee, dat bedoelen we niet. Laten we het je even gaan uitleggen. Een hybride cloud is namelijk heel wat anders en kan enorm nuttig zijn voor je organisatie. Een cloud moet je eigenlijk zien als een soort online opslag voor alle gegevens van je bedrijf. Bij een hybrid cloud heb je twee soorten structuren; een public en een private cloud. Je hebt de public cloud die flexibeler en schaalbaarder is, maar minder gepersonaliseerd kan worden. De private cloud is wat minder flexibel, maar deze kun je wel helemaal naar je wens inrichten. Als je het beste van beide werelden wil, dan kies je voor een hybrid cloud. Makkelijk en betaalbaar. Waarom? Je betaalt alleen voor waar je gebruik van maakt. Met een hybrid cloud gebruik je je on-premise-systemen in combinatie met de public cloud. 

ICT detacheren

Als je een bedrijf hebt dat ICT personeel nodig heeft, dan is een ICT detacheringsbureau een ideale optie. Weg met het hele zorgelijke proces van personeel werven; dit wordt voor je uit handen genomen. Je krijgt alleen het beste van het beste en dit wordt allemaal voor jou gedaan. Daarnaast ben je zeer flexibel met gedetacheerd ICT personeel. Dit is ideaal als je hele drukke momenten hebt omtrent projecten en wat rustigere periodes; je hebt je personeel wanneer jij het wil. 

Related Articles

Kunnen heren gekleurde broeken met print dragen?

Gekleurde broeken zijn helemaal on trend tegenwoordig. Zowel met als zonder print. Waar je een aantal jaar geleden nog raar aangekeken werd als je...

Loopt jouw hobby een beetje uit de hand? Huur dan een opslagruimte 

Vrijwel iedereen in Nederland heeft wel een hobby waar graag tijd in wordt gestoken. Helaas is de ene hobby complexer dan de ander. Zo...

Omgevingswet

Je hoort het vast en zeker zo nu en dan wel eens voorbij komen; de omgevingswet. Maar wat is deze wet dan precies en...

Latest Posts