Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

HomeZakelijkHoe kan je een anonieme SMS versturen?
spot_imgspot_img

Hoe kan je een anonieme SMS versturen?

Wil jij een grap uithalen bij een van je vrienden of je ‘crush’ een bericht sturen op Valentijnsdag? Het is dan erg leuk om een anonieme SMS te versturen. Een anonieme SMS wordt altijd verzonden uit de naam van iemand anders. Hierbij kan je denken uit naam van Sinterklaas, Cupido, maar ook de naam van een bekende voetballer of ster is een optie. Het versturen van een anonieme SMS is zeker niet lastig en vaak zelfs gratis. In dit handige artikel vind je meer informatie over hoe jij een anonieme SMS kan versturen. 

Vind een aanbieder 

Lijkt het jou leuk om een anonieme anoniem sms sturen naar een vriend of iemand anders? Dan is de eerste stap in het verzenden van een anonieme SMS het vinden van een aanbieder waar jij dat kan doen. Het vinden van deze aanbieders is zeker niet lastig want je kan hiervoor simpelweg het internet gebruiken. Als je bepaalde zoektermen zoals ‘anonieme SMS’ gebruikt, dan zul je binnen enkele seconde tientallen aanbieders vinden die op de Nederlandse markt actief zijn. Houd er wel rekening mee dat niet elke dienst gratis is en je dus ook moet betalen voor het verzenden van een SMS. Dit kun je van tevoren duidelijk zien en als je nergens iets ziet staan over de kosten van de dienst, is de kans groot dat dit later pas komt. Ga dus op zoek naar een bedrijf dat duidelijk vermeldt dat het versturen van een anonieme SMS bij hen gratis is.

Het versturen van een SMS

Wanneer je een aanbieder hebt gevonden via wie jij een anonieme SMS kan versturen, dan is de volgende stap het versturen van de SMS. Je kunt via de website van de aanbieder een verzender kiezen. Je kunt dan kiezen uit namen zoals Sinterklaas of de Kerstman en soms is het ook mogelijk om zelf een naam te verzinnen. Wanneer je een naam gevonden hebt, dan moet je een zeer kort verhaaltje schrijven en vervolgens klik je op versturen. De aanbieder gaat nu voor jou aan de slag en verzendt het SMS bericht naar de ontvanger. 

Is anoniem echt anoniem?

Wanneer jij een anonieme SMS verstuurt naar een vriend of een geliefde, dan kan jij er zeker vanuit gaan dat jij anoniem blijft. Na het verzenden van de anonieme SMS worden ook jouw gegevens en de gegevens van de ontvanger verwijderd uit het systeem van de gekozen partij. Mocht je nou nog beter anoniem willen blijven, dan kan je er ook voor kiezen om de website in een privé-venster te bezoeken of door het installeren van VPN verbinding. 

spot_imgspot_img

Related Articles

Latest Posts