Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

Home Vakantie Wat te doen in Amsterdam in de zomer? Lees deze tips!

Wat te doen in Amsterdam in de zomer? Lees deze tips!

Woon je in Amsterdam en heb je geen inspiratie meer om leuke dingen te doen, of ben je van plan onze hoofdstad binnenkort te bezoeken en wil je een origineel dagje uit? Lees in deze blog verschillende tips voor heel veel leuke activiteiten in Amsterdam. Hierbij hebben we de standaard toeristentrekpleisters ontweken, en krijg je een voorproefje van het échte Amsterdam.

Ga padellen

Sinds de lockdown zijn alle Amsterdammers er gek van: padellen. Het is dé nieuwe sporthype in Amsterdam. Sinds corona wordt de één na de andere padelbaan geopend, verspreid door de hele stad. Je kunt dus op heel veel plekken terecht voor een potje padel, dat je met z’n tweeën of met z’n vieren kunt spelen.

Mijn favoriete plek is padel Amsterdam Zuid, de banen zijn 7 dagen per week geopend en je kunt er eenvoudig ballen en rackets huren. Daarnaast is er een fijne horecagelegenheid aanwezig waar je na afloop nog een drankje kunt drinken. Als je nog nooit padel hebt gespeeld kun je er op deze locatie ook voor kiezen om een padel les te nemen. Ben je enthousiast geworden over deze geweldige sport, maar woon je niet in Amsterdam? Je kunt padel spelen in Hoorn, Eindhoven, Breda en nog veel andere plekken in Nederland!

Ontdek het Amsterdamse bos

Als je net padel gespeeld hebt in het Amsterdamse Bos, vergeet dan niet om de omgeving daar te verkennen! Je kunt fantastische wandelingen maken door het stadsbos, dat groter is dan je zou verwachten. Ook zijn er een hoop leuke activiteiten die je in het bos kunt doen, zoals het klimbos bezoeken en je avontuurlijkheid de vrije loop laten. Ook is er een grote geitenboerderij waar je kunt knuffelen met kleine geitjes en andere dieren. Een hoop te beleven dus in dit prachtige bos, aan de stadsrand van onze hoofdstad.

Bezoek een markt

Heb je zin om te shoppen in Amsterdam, maar heb je geen zin in enorme drukte? Dan kun je de binnenstad het beste vermijden aangezien het daar bomvol is met toeristen. Daarnaast zijn er genoeg leuke plekken in Amsterdam waar je heel goed kunt slagen. Ga bijvoorbeeld naar de Noordermarkt of naar Waterloopplein waar je op de markt echte vintage parels kunt scoren. Of bezoek de IJhallen in Amsterdam-Noord voor tweedehands spullen. In Amsterdam-Zuid heb je de Albert Cuypmarkt waar veel leuke winkeltjes omheen zitten, en waar je ook verse vis, vlees, groente en fruit kunt halen.

Related Articles

Online een baan en personeel vinden met Youbahn

Titel: Het Vinden van Werk en Personeel: De Kracht van Online Uitzendbureaus  Met de opkomst van het internet is de manier waarop we werk zoeken...

Bedrijfsontruiming zonder stress: tips voor een soepele aanpak

Het ontruimen van een bedrijf kan een stressvolle en tijdrovende klus zijn. Maar met de juiste voorbereiding en aanpak kan het proces een stuk...

De ins en outs van IT-detachering: jouw kans op een droombaan!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT-sector en wil je meer weten over IT-detachering? Dan ben je hier aan het...

Latest Posts