Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

Home Zakelijk Webhosting voor jouw website

Webhosting voor jouw website

Vroeger moest je het als ondernemer hebben van mond tot mond reclame. Deze reclamevorm is uiteraard nog steeds waardevol. Maar het gaat tegenwoordig vooral om de online marketing. Het promoten van producten en/of diensten gebeurt online. Heeft iemand een product of dienst nodig? Dan wordt hiernaar gezocht in Google of andere zoekmachines. Het is dus van belang dat je een goede snelle website hebt. En bij deze snelheid komt het belang van een goede webhostingpartij om de hoek kijken.

Waarom snelheid zo belangrijk is

Veel mensen denken dat de manier waarop je een website bouwt, bepalend is voor de snelheid. Er zijn uiteraard meerdere factoren van invloed op de snelheid van een website. Maar de laadsnelheid wordt in de basis bepaalt door de webhostingpartij. Het is daarom belangrijk dat je voor een professionele webhostingpartij kiest die een optimale laadsnelheid kan garanderen. Deze snelheid is namelijk onwijs belangrijk voor jou als ondernemer. De laadsnelheid van een website bepaalt namelijk indirect jouw omzet. Is een website traag? Dan haken websitebezoekers af. Heb je daarentegen een razendsnelle website? Dan zullen de websitebezoekers eerder terugkomen. De laadsnelheid zorgt dus indirect voor betere financiële cijfers. Breng jouw website daarom onder bij Cloud86 en geniet van optimale laadsnelheden.

Voor elke ondernemer een passend webhostingpakket

Niet iedere ondernemer heeft behoefte aan dezelfde capaciteiten van een website. Zo zal een grote ondernemer het belangrijk vinden dat er veel e-mailaccounts kunnen worden aangemaakt. Terwijl een kleine onderneming wellicht volstaat met twee accounts. Daarnaast is ook de behoefte voor de opslagmogelijkheden bij iedere ondernemer weer anders. Gelukkig is er met deze diversiteit rekening gehouden. Er zijn namelijk verschillende webhostingpakketten beschikbaar die elk weer andere kenmerken hebben. Zo kun je met het ene pakket maximaal twee websites bouwen. Terwijl een ander webhostingpakket weer een maximum van tien websites heeft. Met web hosting van Cloud86 kan elke ondernemer een passend webhostingpakket uitkiezen.

Professionals die jou verder helpen

Dat je een webhostingpakket kunt uitkiezen dat bij jouw onderneming past is fijn. En dat de laadsnelheden ongekend hoog zijn is al helemaal fantastisch. Deze aspecten zijn dan ook al reden genoeg voor het onderbrengen van jouw website bij deze webhostingpartij. Maar er is nog een reden waarom deze webhostingpartij heel aantrekkelijk is voor ondernemers. Het gaat om de klantenservice. Je kunt hier altijd rekenen op de hulp van de telefonische servicehelpdesk. Hier staan professionals klaar om jou als ondernemer bij eventuele problemen te helpen. De webhostingpartij biedt dus naast optimale laadsnelheden, goede webhostingpakketten voor elke ondernemer ook een uitstekende klantenservice.

Related Articles

Kunnen heren gekleurde broeken met print dragen?

Gekleurde broeken zijn helemaal on trend tegenwoordig. Zowel met als zonder print. Waar je een aantal jaar geleden nog raar aangekeken werd als je...

Loopt jouw hobby een beetje uit de hand? Huur dan een opslagruimte 

Vrijwel iedereen in Nederland heeft wel een hobby waar graag tijd in wordt gestoken. Helaas is de ene hobby complexer dan de ander. Zo...

Omgevingswet

Je hoort het vast en zeker zo nu en dan wel eens voorbij komen; de omgevingswet. Maar wat is deze wet dan precies en...

Latest Posts