Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

Home Wonen Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf in plaats van alles zelf doen?

Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf in plaats van alles zelf doen?

Verhuizen brengt vaak al een hele hoop kosten met zich mee. U vraagt zich misschien af waarom u dan ook nog eens voor een verhuisbedrijf zou kiezen. U kunt natuurlijk ook zelf een busje huren en met een paar vrienden en/of familieleden verhuizen. Toch heeft verhuizen met verhuisbedrijf amsterdam een flink aantal voordelen die de kosten ruimschoots dekken.

 

Kosten die komen kijken bij zelf verhuizen

Een verhuizing neemt, met het inpakken en uitpakken, al snel een paar dagen misschien zelfs weken in beslag. Daar zult u vrije dagen voor op moeten nemen of dit over langere tijd moeten uitsmeren. Als uw bedrijf onder een CAO valt, heeft u misschien recht op een gratis verhuisdag. Dat scheelt natuurlijk weer een hoop, maar het blijft een boel tijd die u ook aan uw nieuwe onderkomen kunt besteden. Want niet te vergeten, tijd is geld. Familie en vrienden moeten ook vrije dagen opnemen of hun schema vrijmaken. Dan moet u nog vervoer regelen, voor eten en drinken zorgen en in de avond voor iedereen patat of chinees halen, wat koken kan natuurlijk ook. Als u dat allemaal bij elkaar optelt zult u zien dat de kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf enorm meevallen!

 

Bespaar alle lichamelijke klachten

Daarnaast kan verhuizen behoorlijk zwaar en vermoeiend zijn. U zult niet de eerste zijn die na een verhuizing dagenlang plat op de bank ligt van de rugpijn. Onze verhuizers zijn getraind voor het zware werk en doen dit elke dag. Wanneer u voor een verhuisbedrijf kiest, bespaart u dus een hoop tijd, geld en ook nog eens lichamelijk klachten.

 

Alle verhuismiddelen zijn aanwezig

Verhuizers hebben alle verhuismiddelen in huis om uw verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Van kledingrekken tot inpakpapier of hondjes en van matrashoezen tot standaard verhuisdozen, er is meer dan genoeg materiaal. Als u zelf gaat verhuizen, moet u dit allemaal los regelen en aanschaffen. Een verhuisbedrijf heeft alles al klaar staan. Dat scheelt tijd, frustratie en eventuele schade aan uw eigendommen.

 

Garantie en zekerheid, geen onnodige risico’s

Als u kiest voor een verhuisbedrijf, dan heeft u garantie dat uw verhuizing altijd door gaat, eventueel met een aantal aanpassingen. U loopt dus geen risico dat iemand ziek wordt en niet kan meer mee kan helpen. Daarnaast is de verhuizing volledig verzekerd tot ongeveer 100.000 euro. Een televisie of wasmachine per ongeluk laten vallen, dat kan aardig in de kosten oplopen.

Related Articles

Tips bij het kopen van een iPad

Het is altijd handig om bepaalde spulletjes aan te schaffen en tegenwoordig kopen veel mensen een iPad. Een iPad is namelijk heel erg handig...

Wat houdt SOC in?

  SOC ook wel, Security Operation Centre genoemd. SOC houdt zich bezig met de beveiliging op organisatie en technisch niveau en aan de hand van...

Een dieren verzekering is een goed idee

Je hebt voor jezelf en voor al je gezinsleden een zorgverzekering, al dan niet met extra aanvullingen, afgesloten. Niet alleen omdat deze verzekering verplicht...

Latest Posts