Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

HomeVrije TijdWaar wordt THC olie voor gebruikt?
spot_imgspot_img

Waar wordt THC olie voor gebruikt?

THC olie heeft meerdere doeleinden. Zo wordt THC olie onder andere gebruikt om plezier te hebben. Dit komt omdat je high kunt worden van de THC olie. Over het algemeen is THC olie bedoeld voor mensen met lichamelijke klachten. Dit komt omdat THC olie de lichamelijke pijnen verzacht, waardoor je toch kunt genieten van je dag! Helaas kan je THC olie wegens een groot gehalte aan THC niet aanschaffen bij de drogisterij. Je kan hier wel voor bij een coffeeshop terecht, maar daar zitten sommige mensen niet op te wachten.

Wordt THC olie vergoed?

Zodra jij THC olie wilt doseren voor lichamelijke pijnen, dan dien je dit helaas vanaf 2017 zelf te bepalen. De THC olie valt namelijk niet meer onder de verzekering. Gelukkig is THC olie niet erg duur en kun je dit dus gemakkelijk aanschaffen met eigen geld. Je hebt wel de mogelijkheid om de dokter te bezoeken voor advies. Vraag advies en kijk of THC olie het juiste middel voor jou is. Zo voorkom je dat je het verkeerde product gaat gebruiken. 

Wat doet THC olie met je?

THC olie zorgt er voor dat je rustig wordt waardoor je onder andere minder over vervelende onderwerpen gaat nadenken. Daarnaast kan THC olie ook de pijnen in het lichaam verzachten. Voor mensen die ernstig ziek zijn, is THC olie een must om te hebben. Houd er rekening mee dat je van THC olie high wordt. Na het gebruiken van deze producten mag je dus niet rijden. Je hebt dan namelijk te maken met een vertraagd reactievermogen. Hierdoor kun je sneller een ongeluk veroorzaken op de weg.

Ik wil zelf wietolie maken

Je hebt de mogelijkheid om zelf wietolie te maken. Dit kun je namelijk vrij gemakkelijk zelf doen. Wietolie maken kun je slechts op één manier doen. Het is belangrijk om gebruik te maken van hasj. Hasj is namelijk makkelijk oplosbaar. Om de hasj op te lossen, kun je gebruik maken van alcohol. Hierdoor wordt het proces namelijk versneld. Wanneer de hasj begint te dampen, kun je het gas uit zetten. Hetgeen dat je overhoudt, is wietolie. Het kan voorkomen dat de olie erg dik is. Gelukkig kun je dit gemakkelijk verdunnen door het toevoegen van olijfolie. Heb je geen olijfolie in huis? Maak dan gebruik van kokosolie. Olie verdunt de wietolie waardoor je de wietolie makkelijker kunt doseren. Zorg altijd voor de juiste dosering.

spot_imgspot_img

Related Articles

Latest Posts