Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

HomeVrije TijdWaar kun je tegenwoordig games kopen?
spot_imgspot_img

Waar kun je tegenwoordig games kopen?

Als je een Nintendo hebt en er binnenkort weer een Nintendo spel uitgebracht word, dan wil je natuurlijk weten waar je dit spel het beste kan aanschaffen. Gamen word steeds populairder en deze markt is honderden miljarden waard. Het is dus zeker niet vreemd dat ondernemers staan te springen om games en consoles te mogen verkopen. Dat is ook precies de reden dat je games tegenwoordig overal aan kan schaffen. Weet je niet waar je games het beste aan kunt schaffen? Dan is het verstandig om dit artikel eens te lezen. 

 

Je favoriete game winkel 

Het maakt niet uit of je nu in een dorp als Dokkum of in een stad als Utrecht woont, er is altijd wel een winkel te vinden dat zich volledig richt op het verkopen van games en consoles. Je kunt dus altijd prima een game of console in je eigen dorp of stad vinden, maar hier zitten ook nadelen aan verbonden. Zo zijn de games niet altijd op voorraad en als het om nieuwe games gaat, zijn de games ook zeer snel uitverkocht. Dat is niet erg fijn als je de nieuwste games zo snel mogelijk wilt aanschaffen en spelen. Gelukkig is daar ook een andere oplossing voor. Welke oplossing dit is, vind je dan ook in dit artikel. 

 

In de store games aanschaffen 

Als je een Nintendo account hebt, dan is het ook mogelijk om via de Nintendo store een game aan te schaffen. Dit gaat dan om een digitaal exemplaar en dat houdt in dat je de game moet downloaden, voordat je hier gebruik van kunt maken. Je kunt dit het beste doen door een digitale code te kopen waarmee je je Nintendo account kan opwaarderen. Deze digitale codes kun je bij verschillende webwinkels. Deze webwinkels richten zich op het verkopen van Playstation tegoed, maar ook kun je hier terecht voor een Nintendo eshop card

 

Bestel een game bij een webwinkel

Natuurlijk is het ook mogelijk om een fysieke game, op CD-rom dus, online bij een webwinkel te bestellen. Hier zitten wel veel nadelen aan verbonden, vooral als je de game eigenlijk direct wil spelen. Dat is namelijk niet mogelijk, want het kan enkele dagen duren voordat je de game thuis in de brievenbus zult ontvangen. Daarnaast zijn games bij zulke webwinkels in veel gevallen duurder. Daarom kiezen de meeste jongeren ervoor om games met een digitale code aan te schaffen in de store van een bepaalde console.

spot_imgspot_img

Related Articles

Latest Posts