Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

Home Algemeen Vier redenen om voor een refurbished iPad te kiezen

Vier redenen om voor een refurbished iPad te kiezen

Apple domineert de tabletmarkt en dat is niet voor niets. iPads zijn enorm gebruiksvriendelijk, zijn haast niet stuk te krijgen en hebben een lange software-ondersteuning van minimaal vijf jaar. Schaf je er één aan, dan weet je zeker dat je jarenlang vooruit kunt. Het is niet de kwaliteit, maar de prijs die veel mensen ervan weerhoudt om een iPad te kopen. Hét betrouwbare en betaalbare alternatief is een refurbished iPad kopen. We geven je vier redenen waarom je hiervoor zou moeten kiezen.

Even betrouwbaar als nieuw

Refurbished is tweedehands toch? Niet helemaal. Bij refurbished wordt een device opengemaakt, gecontroleerd, waar nodig gerepareerd én gereinigd. Hierdoor weet je, in tegenstelling tot tweedehands, wél wat je koopt. Bij refurbished-aanbieders die over het Keurmerk Refurbished beschikken, zoals Forza, is professioneel refurbishen de core-business. Het is dus géén gemakkelijke bijverdienste. Door deze professionele werkwijze ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit, waarbij je óók nog eens twee jaar garantie krijgt. Dat maakt populaire tablets als de refurbished iPad 2018 even betrouwbaar als een nieuwe variant, terwijl je er minder voor betaalt. Makkelijk verdiend toch?

Voordeliger dan nieuw

Dé reden om te kiezen voor refurbished is toch wel de prijs. Refurbished iPads zijn namelijk niet 100% nieuw, want de tablets hebben al eens een vorige eigenaar gehad. Dat merk je terug in de voordelige prijs ten opzichte van een nieuwe variant. Naast dit prijsvoordeel kun je elke refurbished iPad kopen in verschillende uiterlijke productcondities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Als je een deukje op de rand of een krasje in de behuizing geen probleem vindt, kun je een lagere productconditie kiezen en zo eenvoudig een paar tientjes extra in je portemonnee houden. Welke uiterlijke productconditie je kiest, de binnenkant is altijd hetzelfde: 100% functioneel!

Voor iedere wens een tablet

Met een iPad kun je werken, meters maken tijdens studie, thuis op de bank lekker ontspannen, de kinderen zoet houden tijdens een lange autorit en nog veel meer. Wat je doeleinde ook is: voor iedere wens is er wel een geschikte refurbished iPad te vinden. Zo kun je de voordelige iPad Air 2 refurbished kopen voor thuis op de bank en lichte werktaken, maar óók een krachtige iPad Pro 2018 aanschaffen voor professionele werkzaamheden als foto- en videobewerking. Met een scherpe prijs en een groot aanbod vind je gegarandeerd een goede deal.

Goed voor het milieu

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze samenleving. Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen het pad van duurzaamheid en óók bij steeds meer consumenten speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Door te kiezen voor een refurbished iPad draag je een steentje bij aan het behoud van ons milieu. En hoewel dit lang niet voor iedereen de eerste reden is om te kiezen voor refurbished, is het toch mooi meegenomen. Eén ding is zeker: met een refurbished iPad ga je van duur naar duurzaam.

Related Articles

Financieren motor

Het is een droom van velen: heerlijke lange motortochten rijden door Europa of simpelweg een stuk wendbaarder zijn in het verkeer waardoor je niet...

Ga je voor een nieuwe of een refurbished iPhone?

De meeste mensen zijn geneigd om elk jaar (of elke twee jaar) een nieuwe iPhone te kopen. De echte iPhone-liefhebber stapt nooit over naar...

Beter gevonden worden met de juiste strategie

Met een moordende concurrentie en klanten die steeds hogere eisen stellen aan zowel producten, prijzen als de service en mogelijkheden die je biedt, is...

Latest Posts