Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

HomeFashionKostuums en andere zakelijke herenkleding
spot_imgspot_img

Kostuums en andere zakelijke herenkleding

De mode maakt de man is een al jarenoude uitdrukking die nog steeds onverminderd van toepassing is. Kleding blijft je visitekaartje en je uitstraling naar klanten of collega’s. Het dragen van foute zakelijke herenkleding kan ervoor zorgen dat mensen een verkeerd beeld van je krijgen en je een verkeerde eerste indruk maakt. In de zakelijke wereld kan een verkeerde eerste indruk ernstige nadelige gevolgen hebben. Of je nu gaat solliciteren, vergaderen of een verkoopgesprek hebt. Het herstellen van een verkeerde eerste indruk is een lastig proces. Je kunt dit probleem voorkomen door de juiste zakelijke kleding te dragen. Onder zakelijke kleding verstaan we kostuums, colberts, pantalons, overhemden, stropdassen en nette schoenen. Voor veel functies is het kostuum/pak nog steeds de basis om er verzorgd en zakelijk uit te zien.

Overhemden

Onder het pak is een goed zittend overhemd een voorwaarde. Overhemden zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Tegenwoordig worden overhemden steeds vaker zonder stropdas gedragen. Het overhemd zelf komt daardoor steeds meer in de schijnwerpers en een modieus, goed zittend, overhemd is voor steeds meer mannen belangrijk. Een mooi voorbeeld van moderne goed zittende overhemden zijn Ledub overhemden. Deze overhemden zijn van hoge kwaliteit en er worden alleen  stoffen van het beste kaliber gebruikt, gecombineerd met uitstekend design en vakmanschap. Met als resultaat overhemden ledub van de beste kwaliteit. Ledub heeft een groot aanbod aan zakelijke overhemden voor naar je werk. Op kantoor kom je altijd goed voor de dag in blauwe en witte overhemden. Hou je van meer variatie kies dan eens voor een meer uitgesproken overhemd of voor een overhemd met een subtiel contrast. Ledub heeft voor iedere gelegenheid wel een passend overhemd.

Casual kleding

Veel mannen dragen in hun vrije tijd makkelijk zittende en sportieve kleding. De naam zegt het al, sportieve kleding is eigenlijk niet meer weg te denken uit de kledingkast van mannen met een casual levensstijl. Voor de meeste mannen geldt dat hun kleding uitstraling moet hebben en vooral ook comfortabel moet zitten. Maar er zijn ook veel mannen die in hun vrije tijd juist geen sportieve kleding willen dragen. Zij willen er ook ’s avonds en in het weekend strak en zakelijk uitzien. Wat bijna alle mannen met elkaar gemeen hebben is dat er thuis voor de buis hele andere kledingnormen gelden. Veel mannen trekken dan een makkelijk zittend shirt en een joggingbroek aan en gaan lekker onderuit gezakt op de bank hangen.

spot_imgspot_img

Related Articles

Latest Posts