Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

HomeZakelijkWaarom zou jij investeren bij een broker als Bitvavo?
spot_imgspot_img

Waarom zou jij investeren bij een broker als Bitvavo?

Als je bezig bent met het investeren in cryptocurrency, is de kans groot dat je wel eens van Bitvavo hebt gehoord. Bitvavo is een exchange die is opgericht in Nederland, waarop jij verschillende cryptovaluta kunt verhandelen. Je kunt op dit platform meerdere digitale valuta kopen, verkopen en transfereren naar andere wallets. Het platform is nog maar 4 jaar oud, maar heeft al een grote hoeveelheid gebruikers opgebouwd. In dit artikel kun je meer vinden over de broker en waarom je zou kiezen voor het gebruiken ervan. Zo kun jij op een veilige en snelle manier investeren in de crypto’s die jij aantrekkelijk vindt.

 

Waarom je zou kiezen voor Bitvavo?

Naast dat er een grote variatie aan cryptocurrency waar je in kunt investeren is, zoals bijvoorbeeld de dogecoin koers of de currency cardano, kun je tijdelijk ook kosteloos handelen tot en met 1000 euro. Dit wil zeggen dat jij zonder extra kosten de currency kunt verkopen en verplaatsen. Bitvavo is ten opzichte van de andere exchanges in Nederland de goedkoopste van allemaal. Je hebt kosten gebaseerd op de grootte van de investering die je maakt. Waar je bij andere exchanges vaak een vast bedrag hebt, heb je bij Bitvavo een maximale kost van 0.25% van je investering. Dit maakt het ook voor mensen die wat minder geld willen investeren in crypto een stuk aantrekkelijker. Ook zul je ervaren dat het eenvoudig is om te betalen en het geld weer terug te halen naar je rekening. Je kunt onder andere met iDeal, bancontact en creditcard betalen. Naast dat je een grote hoeveelheid aan manieren hebt om mee te betalen zul je merken dat je het geld binnen een uur op je rekening hebt staan. Bij andere exchanges kan dit soms wel dagen duren.

 

De Bitvavo app

Zeker voor beginnende investeerders kunnen sommige exchanges erg ingewikkeld overkomen. Je hebt verschillende spots en wallets waar jij currency’s kunt kopen en bewaren met zo elk hun eigen voordelen. Ook zul je bij veel exchanges moet bieden en zelf de verkoopprijzen bepalen. Dit is ook mogelijk met de geavanceerde Bitvavo exchange, maar de app is eenvoudig te gebruiken. Wanneer jij net begint met het investeren in crypto kan dit erg helpen. Op de app zijn op dit moment rond de 180 currency’s te kopen. Dit zijn niet zomaar cryptocurrencies, dit zijn de grootste currency’s die er op dit moment zijn.

spot_imgspot_img

Related Articles

Latest Posts