Een lokaal punt voor iedereen die leuke blogs wil lezen. De plek voor de echte kennisspons!

HomeFashionKunnen heren gekleurde broeken met print dragen?
spot_imgspot_img

Kunnen heren gekleurde broeken met print dragen?

Gekleurde broeken zijn helemaal on trend tegenwoordig. Zowel met als zonder print. Waar je een aantal jaar geleden nog raar aangekeken werd als je als man roze broek met print droeg, kan het tegenwoordig niet gek genoeg. Men is inmiddels gewend aan bijzondere trends en ook bij mannen kijken we er niet meer vreemd van op.

‘Foute’ kledingstukken

Je kent natuurlijk wel de ‘foute’ blousejes die vaak worden gedragen naar zomerse feestjes. Die kun je nu dus ook gewoon naar je werk of thuis op een normale dag dragen. Deze gekleurde printjes geven juist een vrolijk gevoel en heel veel merken hebben ze de collectie hangen. Tegenwoordig zijn er ook zelfs heren broeken in verschillende (felle) kleuren en in prints verkrijgbaar. Je kunt het zo gek niet bedenken, alles is geoorloofd! Het is echter wel verstandig dat wanneer jij een drukke blouse draagt, je je broek in een effen kleur kiest. En zo ook andersom; heb jij een broek aan met een drukke, gekleurde print, draag dan een effen shirt. Zo houd je je outfit in balans en word je geen wandelende kermis.

Waar kan ik zo’n broek scoren?

Heel veel merken hebben tegenwoordig kledingstukken in felle kleuren en met allerlei soorten prints in de rekken hangen. Een van die voorbeelden is A Fish Named Fred. Bij deze winkel kun je zowel online bestellen, als in fysieke winkels. Dit merk ligt namelijk in meerdere kledingwinkels in de schappen. Dit merk heeft zelf een pand in Bataviastad. Hier vind je de outlet store van A Fish Named Fred. Daar vind je alleen niet de nieuwste collectie, dus als je de kleuren en prints wilt die op dit moment hip zijn dan kun je beter naar de gewone winkel gaan. En anders is Bataviastad een leuke optie.

Welke kleuren staan mij?

Als je erachter wilt komen welke kleuren goed bij jou passen, zou je een kleuranalyse kunnen aanvragen bij een styliste. Er wordt dan een kleurentest gedaan en aan de hand van die test krijg jij een op maat gemaakt kleuradvies. Dit is super handig, want dit hoef je maar één keer te laten doen en kun je de rest van je leven gebruik van maken. Dit maakt het winkelen een stuk makkelijker, je hoeft namelijk niet meer de hele winkel te bekijken. Je kunt zodra je de winkel instapt direct een selectie maken. Je hoeft alleen de kleding te bekijken die de kleuren hebben van jouw kleuranalyse. Dit scheelt je een heleboel tijd en geld, je doet namelijk geen miskopen meer. Ook als je online gaat shoppen, is het reuze handig. Je kunt bij veel webshops namelijk filteren op kleur. Zo krijg jij alleen de kleuren te zien die jou goed staan. Zo wordt shoppen een stuk leuker!

spot_imgspot_img

Related Articles

Latest Posts